3 møbleringstips til soverommet

Et stort antall e-selskaper tilbyr nå et stort antall ulike leveringsformer. En favoritt blant mange for tiden er å få den levert på et hentested, hvor du selv kan hente den nyinnkjøpte varen når det passer deg. Leveringsformen er ganske praktisk, og ofte også den billigste leveringsformen.

Leveringstiden er svært essensiell dersom du trenger dine nye varer umiddelbart, så for det formålet er det selvsagt essensielt at du ser nærmere på estimert leveringstid for det respektive produktet.

Mange internettfirmaer annonserer 1-dags levering på et bredt spekter av produkter, men det kreves at bestillingen sendes inn tidligere enn et bestemt tidspunkt, slik at de kan få bestillingen betjent før lagerpersonalet drar hjem.

Inntil flere internettselskaper sørger for levering uten kostnad, men som oftest er det nødvendig å kjøpe for en viss sum. I tillegg bør du foretrekke den rimeligste fraktløsningen, som oftest – enten du er i Hørsholm, Rønne eller Slangerup – vil være å få varene dine brakt til en pakkebutikk.

Spesielt smart for vanlige dødelige å finne de beste prisene

Det er ekstremt praktisk for forbrukere å finne de beste prisene hos ulike nettselskaper, og derfor har flere nettbutikker sett behovet for å redusere prisnivået på spesielt deres beste i test-produkter – for jenter og gutter, og også for damer og herrer – enormt, og til og med noen ganger tilbyr gratis levering.

Det kan tross alt være smart å sjekke flere nettforhandlere etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du er sikker på å få den beste prisen.

Du skal imidlertid ikke se bort fra at når en e-butikk tilbyr varer for salg for en pris som virker skyhøy, bør dette ofte være en egenskap som viser en uredelig nettbutikk. Korttransaksjoner er derimot dekket av en enhet, som garanterer deg som kunde mot uærlige nettbutikker.

Generelt sett slår vi et slag for betaling med kort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ bør du vurdere en avdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfelle du ønsker å betale ned betalingen over en periode.

Før noen kjøper fra en e-handler kan du tross alt se på e-butikkens vilkår og betingelser, men dette er vanligvis lite interessant.

En enkel løsning kan derfor være å se om nettforhandleren støttes av e-merket, som skal være et symbol på at netthandelen respekterer etablerte regler og at netthandelen er nå og deretter overvåket med fagfolk som mestrer gjeldende lover. Dette er en god mulighet til å bli bistått dersom du blir utsatt for utfordringer i forbindelse med ditt kjøp.

Videre anbefaler vi at du gjør deg kjent med de primære reglene som gjelder i forbindelse med transaksjonen, for eksempel bytteretten som brukes av nettbutikken. Derfor er det også aktuelt at du til enhver tid oppbevarer kjøpsbekreftelsen, slik at du til enhver tid skal kunne vitne om transaksjonen, uansett om du handler kvinne eller mann.

Forsendelsesperioden er ekstremt viktig

Trustpilot gir ganske gunstige sjanser til å vurdere ulike andre kunders meninger, og derfor foreslår vi at du ser på nettbutikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg tilsvarende utmerkede sjanser til å få innsikt i e-butikkens kundetilfredshet. I tillegg ser vi til og med butikker på nett som tilbyr kunder å gi en anmeldelse av kjøpet sitt, som også kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har jevnlige samarbeid med ulike internettselskaper siden vi annonserer selskapenes tilbud, og innkrever provisjon dersom en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører et kjøp.

Informasjon vedrørende varer og e-handel vedlikeholdes kontinuerlig, men vi kan ikke holdes ansvarlige for endringer som potensielt har blitt realisert siden vi sist oppdaterte nettsidens data.