Dekorer det perfekte hotellrommet

Flere nettbutikker tilbyr nå et hav av ulike leveringsmetoder. Foreløpig er det mest brukte å få levert pakken til en pakkebutikk, hvor du så henter dine nye produkter selv på et tidspunkt du velger. Løsningen er virkelig lett tilgjengelig, og til og med det mest prisbevisste fraktalternativet.

På samme måte bør du veie opp fordeler og ulemper ved å få produktene sendt hjem til deg eller til din arbeidsplass. Fraktløsningen er noen ganger litt dyrere, men også ekstremt tilgjengelig. Den billigste fraktmetoden vil imidlertid alltid vise seg å være å hente varene selv, noe som imidlertid krever at du bor i nærheten av nettbutikkens lager.

Et stort antall nettselskaper tilbyr 1 virkedag levering på et stort antall av sine produkter, men vær oppmerksom på at dette krever at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, med tanke på at de kan få pakke fikset før lagerpersonalet holder bålnatten.

Noen individuelle nettbutikker lover gratis frakt, men i de fleste tilfeller krever dette at du kjøper for en bestemt pris. I tillegg bør du bestemme deg for den billigste leveringsløsningen, som typisk – enten du bor i Herning, Værløse eller Haslev – vil være å få fraktselskapet til å levere bestillingen din til et hentested.

Flere nettselskaper tilbyr levering neste dag

Det er nå ekstremt ukomplisert for kjøpere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos flere nettselskaper, og et stort antall nettbutikker har sett tvunget til å tvinge prisene på produktene deres – for barn og babyer, og samtidig for menn og kvinner – enormt, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Ikke desto mindre kan det være fordelaktig å sjekke enkelte nettbutikker for rabatter før du fullfører transaksjonen, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Man må være klar over at i tilfelle en nettbutikk selger varene sine for en utsalgspris som virker ekstremt beskjeden, kan dette noen ganger være et faresignal om en falsk nettbutikk. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet av en ordning som hjelper deg som kunde mot falske nettselskaper.

Vi anbefaler at du utforsker nettbutikkens vurderinger

Før folk handler i en nettbutikk kan du utvilsomt lese selskapets handelsbetingelser, men det er ofte ikke superspennende.

Et annet alternativ kan være å sjekke om nettbutikken støttes av e-merket, fordi dette skal være en garanti for at nettbutikken overholder de offisielle danske reglene, og at nettbutikken ofte blir vurdert av spesialister har det kompetanse innenfor regelverket på området. I tillegg gir det deg muligheten til å bli assistert når du blir utsatt for utfordringer i din handel.

Videre er det nyttig at kunden er klar over de mest relevante vedtektene som kan påvirke kjøpet, for eksempel byttepolitikken som brukes av nettselskapet. I den forbindelse er det også avgjørende at du alltid oppbevarer faktura-e-posten din, slik at du kan bekrefte kjøpet i fremtiden, enten du er på utkikk etter en vare til mann eller kvinne.

Bestill til der du bor eller til adressen der du jobber

Trustpilot innebærer ekstremt praktiske snarveier for å tyde en stor del av andre brukeres vurderinger, og derfor er det bra at du bekrefter nettbutikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook gir også ganske passende metoder for å få innsikt i troverdigheten til nettbutikken. I tillegg ser man til og med at e-butikker tilbyr kunder å gi en gjennomgang av kjøpsopplevelsen, som bør brukes på samme måte for å avgjøre hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har samarbeidsavtaler med massevis av nettselskaper i form av at vi annonserer butikkenes tilbud, og tar imot kompensasjon dersom den vi videresender fullfører en bestilling.