Guide til Rema 1000 i Trondheim: Lerkendal og Rosenborg

Rema 1000 Lerkendal er en av Trondheims mest populære matbutikker. Beliggenheten i nærheten av Lerkendal stadion, hjemmebanen til Rosenborg Ballklubb, gjør den til et naturlig valg for sportsentusiaster, fotballfans og folk som bor i området.

Matbutikken tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Den moderne og romslige butikken skaper en hyggelig handleopplevelse for kundene.

Rema Rosenborg

Rema Rosenborg er en unik butikk som ligger i umiddelbar nærhet til TRONDHEIM – RANHEIMSVEGEN 9, 7054 TRONDHEIM.Butikken er kjent for sitt eksklusive sortiment og personlige service til kundene.

I tillegg til det vanlige utvalget av matvarer, tilbyr Rema Rosenborg også et bredt spekter av ferskvarer, lokale produkter og økologiske alternativer. Butikken har også et eget bakeri der kundene kan nyte ferske bakervarer.

Rema 1000 Trondheim

Rema 1000 Trondheim er en av de mest populære dagligvarebutikkene i byen. Med flere beliggenheter over hele Trondheim, er de alltid innen rekkevidde for de som trenger å handle matvarer av høy kvalitet til rimelige priser.

Butikkene tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, kjøtt, fisk, meierivarer og mye mer. Kundene kan også dra nytte av de gode tilbudene og jevnlige kampanjene som gjør det å handle hos Rema 1000 Trondheim til en enda mer økonomisk smart beslutning.

Rema 1000 Rosenborg

Rema 1000 Rosenborg er en populær matbutikk som ligger sentralt i Rosenborg-kvartalet. Butikken er et ideelt stoppested for de som ønsker å handle dagligvarer i nærheten av sentrum av Trondheim.

Som en del av Rema 1000-kjeden tilbyr butikken et bredt utvalg av matvarer av høy kvalitet til lave priser. Det vennlige personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe kundene og sikre en hyggelig handleopplevelse.

Sammenlignende tabell

Butikk Beliggenhet Tilbud Service
Rema 1000 Lerkendal Lerkendal stadion Bredt utvalg, konkurransedyktige priser Modern og romslig butikk
Rema Rosenborg TRONDHEIM – RANHEIMSVEGEN 9 Eksklusivt sortiment, personlig service Ferskvarer og lokale produkter
Rema 1000 Trondheim Flere beliggenheter Ferske produkter, gode tilbud Kundevennlig
Rema 1000 Rosenborg Rosenborg-kvartalet Bredt utvalg til lave priser Vennlig personale

Uansett hvilken Rema 1000-butikk i Trondheim du velger å besøke, kan du være sikker på å finne et bredt utvalg av kvalitetsmat til konkurransedyktige priser. Butikkene tilbyr en hyggelig handleopplevelse og service av høy standard. Finn den nærmeste butikken og opplev Rema 1000’s motto: “Det enkle er ofte det beste”.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Rema 1000 Lerkendal?

Rema 1000 Lerkendal ligger på Lerkendal stadion i Trondheim. Rema 1000 Lerkendal ligger på Lerkendal stadion i Trondheim, noe som gjør det til et praktisk stoppested for fotballfans som vil handle før kampen.

Hva er åpningstidene til Rema 1000 Rosenborg?

Rema 1000 Rosenborg har åpent fra kl. 07:00 til kl. 23:00 i hverdagene, og fra kl. 08:00 til kl. 21:00 på lørdager. Rema 1000 Rosenborg er en praktisk butikk for de som liker å handle sent, da de har åpent til kl. 23:00 i hverdagene.

Hva er adressen til Rema 1000 Trondheim?

Adressen til Rema 1000 Trondheim varierer avhengig av hvilken butikk du ønsker å besøke. Rema 1000 har flere butikker spredt rundt i Trondheim, så det er lurt å sjekke nettstedet deres for å finne adressen til den nærmeste butikken for deg.

Hvor langt er det mellom Rema 1000 Rosenborg og Rema 1000 Lerkendal?

Det er kun 400 meter mellom Rema 1000 Rosenborg og Rema 1000 Lerkendal, så de er praktisk plassert for de som befinner seg i området. Rema 1000 Rosenborg og Rema 1000 Lerkendal ligger kun 400 meter unna hverandre, noe som gjør det enkelt for kunder å handle på begge stedene.

Hva er fordelene med å handle på Rema 1000?

Rema 1000 er kjent for sine lave priser, et bredt utvalg av produkter og fokus på norsk matkultur. Rema 1000 tilbyr lave priser, et bredt utvalg av produkter og et sterkt fokus på norsk matkultur, noe som gjør det til et populært valg for mange.

Har Rema 1000 Lerkendal parkeringsplass?

Ja, Rema 1000 Lerkendal har parkeringsplass tilgjengelig for kundene. Rema 1000 Lerkendal har parkeringsplass, slik at kundene enkelt kan parkere mens de handler.

Har Rema 1000 de samme tilbudene på alle butikkene?

Rema 1000 har enkelte lokale tilbud som kan variere mellom butikkene, men mange av tilbudene er de samme på tvers av butikkene. Rema 1000 kan ha ulike lokale tilbud i hver butikk, men det er også mange tilbud som er gjeldende på alle butikker rundt omkring i landet.

Er Rema 1000 eneste dagligvarebutikk i Trondheim?

Nei, Rema 1000 er ikke den eneste dagligvarebutikken i Trondheim. Det er flere andre butikker og kjeder å velge mellom. Rema 1000 er ikke den eneste dagligvarebutikken i Trondheim, det finnes flere andre butikker og kjeder som tilbyr dagligvarehandel i byen.

Kan jeg handle fersk frukt og grønnsaker på Rema 1000?

Ja, Rema 1000 tilbyr et bredt utvalg av fersk frukt og grønnsaker av høy kvalitet. Rema 1000 har et bredt utvalg av fersk og kvalitetskontrollert frukt og grønnsaker tilgjengelig for kundene sine.

Finnes det svømmebasseng i nærheten av Rema 1000 Rosenborg?

Ja, Dora Bad og Trondhjems Svømme og Livredselskap er to svømmehaller i nærheten av Rema 1000 Rosenborg. For de som er interessert i svømmetrening eller bare ønsker å ta en svømmetur, er det to svømmehaller, Dora Bad og Trondhjems Svømme og Livredselskap, i nærheten av Rema 1000 Rosenborg.

Artiklen Guide til Rema 1000 i Trondheim: Lerkendal og Rosenborg har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 9 anmeldelser