Handle på Amfi Alta: Åpningstider og Butikker for Bare Barn

Amfi Alta er et kjøpesenter som ligger i Alta, en vakker by nord i Norge. Senteret har et bredt utvalg av butikker, inkludert butikken Bare Barn som spesialiserer seg på barnas behov. Her finner du alt du trenger for babyer, småbarn og barn i alle aldre.

Åpningstider

Amfi Alta har generelt åpent fra mandag til lørdag, men butikkene kan ha ulike åpningstider. Her er de gjeldende åpningstidene for Amfi Alta:

Ukedager Åpningstider
Mandag 10:00 – 20:00
Tirsdag 10:00 – 20:00
Onsdag 10:00 – 20:00
Torsdag 10:00 – 20:00
Fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00

Det kan være lurt å merke seg at åpningstidene kan variere i forbindelse med helligdager, så det er alltid lurt å dobbeltsjekke før du besøker kjøpesenteret.

Butikker på Amfi Alta

For de som leter etter spesifikke produkter eller merker for barn, er Bare Barn definitivt verdt et besøk. Denne butikken har et bredt utvalg av barneklær, sko, leker og babyutstyr fra kjente merker i Norge og internasjonalt.

Om Bare Barn

Bare Barn er en populær butikk for foreldre som ønsker det beste for barna sine. Her finner du alt fra babystoler og vogner til klær og sko for barn i alle aldre. Dette inkluderer også en rekke spesialiserte produkter for nyfødte, som bleiebukser, brystpumper og ammeputer.

Butikken har kunnskapsrike ansatte som står klare til å hjelpe deg med å finne det du trenger. De kan gi råd om riktig størrelse, materialer og generelle tips for å ta vare på klær og utstyr for barn.

Du kan også handle produkter fra Bare Barn online via deres nettbutikk, slik at du kan handle når som helst og hvor som helst. Dette er en praktisk løsning for travle foreldre.

Andre butikker

Amfi Alta har også mange andre butikker som du kan utforske. Uansett om du leter etter mote, interiør, elektronikk eller mat, finner du det garantert på dette kjøpesenteret. Du kan ta en pause fra shoppingen og nyte en deilig lunsj eller kaffe på et av spisestedene på Amfi Alta.

Amfi Alta er et familievennlig sted, og det er mange aktiviteter som barna kan glede seg over. Så ta med hele familien og tilbring en hyggelig dag på Amfi Alta!

Shop til du dropper på Amfi Alta!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Bare Barn?

Bare Barn er en butikk som spesialiserer seg på barneprodukter og barneklær.

Hvor kan man finne Bare Barn?

Bare Barn ligger i Amfi Alta kjøpesenter i Alta.

Hvilke butikker finnes i Amfi Alta?

Amfi Alta har et bredt utvalg av butikker, inkludert klesbutikker, matbutikker og elektronikkbutikker.

Hva er åpningstidene til Amfi Alta?

Åpningstidene til Amfi Alta varierer, men vanligvis er det åpent fra tidlig morgen til sent på kveld. Det kan være lurt å sjekke nettstedet deres for oppdaterte åpningstider.

Hva er åpningstidene til Bare Barn?

Bare Barn har lignende åpningstider som Amfi Alta, men det anbefales å sjekke deres nettsted eller kontakte dem direkte for nøyaktige åpningstider.

Hvilke typer produkter finner man hos Bare Barn?

Bare Barn tilbyr et bredt utvalg av barneklær, leker, babyutstyr og andre barneprodukter.

Har Bare Barn også nettbutikk?

Ja, Bare Barn har også en nettbutikk der du kan kjøpe produkter direkte fra hjemmet ditt.

Hvordan kan jeg kontakte Bare Barn?

Du kan kontakte Bare Barn ved å besøke butikken deres på Amfi Alta eller ved å finne kontaktinformasjonen deres på nettstedet deres.

Hva er fordelene med å handle hos Bare Barn?

Fordelene med å handle hos Bare Barn inkluderer et bredt utvalg av kvalitetsprodukter spesielt for barn, hjelpsomt personale og mulighet for å handle både i butikken og på nett.

Har Bare Barn salg eller tilbud?

Ja, Bare Barn har jevnlig salg og tilbud på utvalgte produkter. Det kan være lurt å følge med på deres nettsted eller sosiale medier for å få informasjon om kommende salg.

Artiklen Handle på Amfi Alta: Åpningstider og Butikker for Bare Barn har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 5 anmeldelser