Ikea bambus

Produkter av bambus – IKEA

Produkter av bambus – IKEA

Bambus er en type gress som er flerårig, og som man bare høster deler av. Dermed fortsetter den å vokse og bli sterkere for hver innhøsting.

Produkter av bambus

FRÖJERED Skuffefront, lys bambus, 60×40 cm – IKEA

FRÖJERED Skuffefront, lys bambus, 60×40 cm Livfullt og varmt med en «wow»-følelse. FRÖJERED fronter er laget av naturlig bambus – et bærekraftig og slitesterkt materiale som passer perfekt på kjøkkenet. Integrerte håndtak fremhever det rene, moderne uttrykket.

Et moderne og bærekraftig kjøkken – IKEA

Er du ute etter innredningsideer og oppbevaringsløsninger til kjøkkenet? Ta en titt på dette elegante og moderne kjøkkenet med møbler laget av bambus. Få inspirasjon her.

RÅGRUND Hylle, bambus, 33 cm – IKEA

RÅGRUND Hylle, bambus, 33 cm. Perfekt i et lite baderom. Bambus er et slitesterkt naturmateriale.

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus …

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×186 cm – IKEA

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×186 cm Du kan lage en romavdeler ved å feste en av de kortere sidene av garderoben til veggen. Denne garderoben er åpen, men gir likevel mulighet for å holde noen ting privat, takket være den faste veggen på en side og skyvedører på den andre.

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet – IKEA

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet.

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget – IKEA

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget Designer Ilse Crawford har laget denne lampa av bambusnetting. Det vevde materialet gir en varm, innbydende glød og kaster dekorative lysmønstre i rommet. Hver lampe er håndlaget og unik. Hver håndlagede skjerm er unik.

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute bambus, 23 cm – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute bambus, 23 cm FEJKA kunstige planter krever ikke grønne fingre. Perfekt når du har bedre ting å gjøre enn å vanne planter og feie opp døde blader. Du kommer til å lure alle, fordi de ser så livfulle ut.

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget, 27 cm – IKEA

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget, 27 cm La naturen lyse opp hjemmet ditt. Denne unike lille lampa i håndflettet bambus er designet av Ilse Crawford. Materialet gir en varm, innbydende glød og kaster dekorative lysmønstre i rommet. Gir et mykt lys som gjør hjemmet ditt varmt og innbydende.

Keywords: ikea bambus, bambus ikea