Ikea kroker

Knagger og veggoppheng – IKEA

Knagger og veggoppheng – IKEA

Entré med klesplagg på TJUSIG vertikale knaggrekker, lapper på VATTENKAR veggoppbevaring og sko på PINNIG. En skinncaps henger på en knagg på en veggmontert …

Knagger og veggoppheng

Knaggrekker, klesknagger og knagger med sugekopp – IKEA

Knagger – Knaggrekker, klesknagger og knagger med sugekopp – IKEA

Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA.no.

La klesknagger på veggen hjelpe deg med klærne! Vi har knagger for håndklær, knagger med sugekopp og knaggrekker du kan feste på døren og trendy knagger.

KUNGSFORS S-kroker, rustfritt stål – IKEA

KUNGSFORS S-kroker, rustfritt stål. Inspirert av profesjonelle, men tilpasset deg. Akkurat som i et restaurantkjøkken, har vi fokusert på varige materialer og smart veggoppbevaring som gir plassen du trenger for kreativ matlaging hjemme.

GRUNDTAL S-kroker, rustfritt stål – IKEA

GRUNDTAL S-kroker, rustfritt stål. Inspirert av kjøkkenrestauranter hvor alt har sin plass. GRUNDTAL-serien hjelper deg med å holde benkeplata ryddig samtidig som du har tingene du trenger lett tilgjengelig.

Knagger og kleshengere – IKEA

Knagger og kleshengere – IKEA

Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA.no.

Kroker og hyller: vertikal organisering – IKEA

Det kan rett og slett ikke overvurderes: veggplass er en uovertruffen ressurs når det gjelder å holde tingene dine både synlige og i orden. Og med riktig blanding av kroker og hyller, vil du ikke bare forbedre organiseringen – du får en stilinjeksjon å starte på.

HJÄLPA Krok, hvit – IKEA

HJÄLPA Krok, hvit HJÄLPA oppbevaringsserie er designet spesielt for å skreddersy plassen inni og utenpå PLATSA oppbevaringsløsning. Stenger, kurver, kroker og hyller hjelper deg å få mest mulig ut av plassen og holde ting i orden. Enkel å feste til HJÄLPA monteringsskinne.

NEREBY S-kroker, hvit – IKEA

NEREBY S-kroker, hvit NEREBY-serien frigjør plass på kjøkkenbenken og holder ting lett tilgjengelig. Den slitesterke blandingen av ufarget/ubleket hamp og bomull skaper en følbar tekstur og bevarer sin rustikke skjønnhet over tid.

ENHET Krok, antrasitt, 6×24 mm – IKEA

ENHET Krok, antrasitt, 6×24 mm Med disse krokene kan du enkelt skape rom for mer på samme sted. Magi? Ikke i det hele tatt, du bare henger dem i sporene under de åpne ENHET-stammene. Og best av alt – du trenger ikke å bore. Med disse krokene blir ubrukt plass til praktisk oppbevaring.

Keywords: ikea kroker