Ikea ranarp

RANARP lamper – IKEA

RANARP lamper – IKEA

RANARP-serien har lamper med tidsriktig og moderne desing. I serien finner du blant annet bordlamper, taklamper og vegglamper

RANARP Taklampe, svart, 38 cm – IKEA

RANARP Taklampe, svart, 38 cm. RANARP lamper er laget i en gammeldags stil på en ny måte, med store detaljer i metall og en klassisk stripete tekstilledning. Gulv- og arbeidslampene er tunge og stabile, men også fleksible.

RANARP Gulv-/leselampe, offwhite – IKEA

RANARP Gulv-/leselampe, offwhite. RANARP lamper er laget i en gammeldags stil på en ny måte, med store detaljer i metall og en klassisk stripete tekstilledning. Gulv- og arbeidslampene er tunge og stabile, men også fleksible.

RANARP Taklampe, offwhite, 38 cm – IKEA

RANARP Taklampe, offwhite, 38 cm. RANARP lamper er laget i en gammeldags stil på en ny måte, med store detaljer i metall og en klassisk stripete tekstilledning. Gulv- og arbeidslampene er tunge og stabile, men også fleksible.

RANARP Vegg-/klemmespot, offwhite – IKEA

RANARP Vegg-/klemmespot, offwhite. RANARP lamper er laget i en gammeldags stil på en ny måte, med store detaljer i metall og en klassisk stripete tekstilledning. Gulv- og arbeidslampene er tunge og stabile, men også fleksible.

RANARP Arbeidslampe, svart – IKEA

RANARP Arbeidslampe, svart. RANARP lamper er laget i en gammeldags stil på en ny måte, med store detaljer i metall og en klassisk stripete tekstilledning. Gulv- og arbeidslampene er tunge og stabile, men også fleksible.

RANARP Gulv-/leselampe, svart – IKEA

RANARP Gulv-/leselampe, svart. RANARP lamper er laget i en gammeldags stil på en ny måte, med store detaljer i metall og en klassisk stripete tekstilledning. Gulv- og arbeidslampene er tunge og stabile, men også fleksible.

RANARP Vegg-/klemmespot, svart – IKEA

RANARP Vegg-/klemmespot, svart. Lampa kan brukes på to måter, som klemmespot eller festet til veggen, som vegglampe. Du kan enkelt rette lyset dit du trenger det, fordi lampehodet er justerbart.

RANARP Arbeidslampe, offwhite – IKEA

RANARP Arbeidslampe, offwhite. RANARP lamper er laget i en gammeldags stil på en ny måte, med store detaljer i metall og en klassisk stripete tekstilledning. Gulv- og arbeidslampene er tunge og stabile, men også fleksible.

Keywords: ikea ranarp