Ikea samfunnsansvar

Vi vil ha positiv innvirkning på samfunnet – IKEA

Vi vil bidra til å gjøre samfunnet mer rettferdig og likestilt. Derfor setter vi mennesker før alt annet og satser på mangfold i virksomheten vår.

Se hvordan vi jobber for å skape et rettferdig og likestilt samfunn til det beste for kunder, medarbeidere, leverandører og familiene og lokalmiljøene deres.

En mer bærekraftig hverdag – IKEA

Vi vil hjelpe folk til å leve mer bærekraftig, og derfor jobber vi for å utvikle rimelige og ressurs- og energieffektive produkter.

Se hvordan vi jobber for å utvikle rimelige og ressurs- og energieffektive produkter for å hjelpe og inspirere folk til å leve et mer bærekraftig liv hjemme.

Mennesker og miljø – IKEA

Bærekraft og samfunnsansvar. IKEA og bærekraft · Tips til et mer bærekraftig liv hjemme · Samfunnsinnvirkning. Tilbake til toppen

Vi skal ha en positiv innvirkning på mennesker og miljø. Derfor jobber vi hardt – hver eneste dag – med områder som virkelig gjør en forskjell. Alt fra produktdesign, materialvalg, produksjon, transport og helt inn til hvordan vi driver varehuset.

Norske samarbeid – IKEA

IKEA Norge har samarbeid med ulike aktører i samfunnet vårt. Vi samarbeider med Røde Kors med å gi barn og ungdom som vokser opp i Norge en bedre hverdag.

IKEA Norge har samarbeid med ulike aktører i samfunnet vårt. Vi samarbeider med Røde Kors med å gi barn og ungdom som vokser opp i Norge en bedre hverdag. Vi jobber med integrering av flyktninger og innvandrere, sosiale entreprenøer som Sisters in Business. Les mer om samarbeidene våre her.

menneskerettigheter og arbeidsforhold – Åpenhetsloven – IKEA

Åpenhetsloven – menneskerettigheter og arbeidsforhold – IKEA

IWAY – IKEAs rammeverk for aktsomhetsvurderinger. Vi vet at alt vi gjør påvirker mennesker og miljø og derfor jobber vi, i alle land verden over, …

IKEA om menneskerettigheter og gode arbeidsforhold. Mennesker står sentralt i alt IKEA gjør. IKEA ønsker å ta en ledende rolle å skape et mer rettferdig og likestilt samfunn, og forbedre livet til de millioner av mennesker som vi samhandler med, eller som påvirkes av selskapet vårt.

På jobb for klima og miljø – IKEA

Et barn med blondt hår stryker et gresstrå over et solcellepanel i kveldssola. Krafttak mot klimaendringer. Hvis vi skal gjøre verden til et tryggere og sunnere …

Se hvordan vi minsker klimaavtrykket vårt ved å finne bedre måter å skaffe råmaterialer, drifte virksomheten og utvikle nye produkter og tjenester på.

Leverandørene våre hjelper oss med å drive ansvarlig – IKEA

… samfunnsansvar, dyrevelferd og arbeidsvilkår, og gjelder for alle … Fire asiatiske arbeidere i refleksvester pakker produkter i en av IKEAs …

Se hvordan vi og leverandørene våre sammen finner måter å drive og utvikle virksomheten på som tar hensyn til og ansvar for mennesker og miljø.

Er IKEA en samfunnsansvarlig bedrift? Det svenske – Studocu

Elkington fremla den triple bunnlinjen som en illustrasjon for at bedrifter skal ha et omfattende samfunnsansvar, og ta ansvar utover det økonomiske. Begrepet …

IKEA viser hva bærekraft handler om i praksis – YTE Sammen

IKEA viser hva bærekraft handler om i praksis

16. jan. 2020 — Sisters In Business hjelper IKEA lykkes. … på å tenke enkelt, på vegne av forbrukerne, men også på å ta et reelt samfunnsansvar.

IKEA selger ikke bare flatpakkede møbler. De skaper verdier og løser samfunnsutfordringer, globalt og lokalt. Sisters In Business hjelper IKEA lykkes.

IKEA – samfunnsansvar by Eskil Sæberg – Prezi

IKEA – samfunnsansvar by Eskil Sæberg

Hva gjør IKEA for å overholde samfunnsansvaret? Finnes det eksempler på steder hvor de bryter dette? Outline. 8 frames …

Keywords: ikea samfunnsansvar