Ikea sprinkelseng

Sprinkelseng – babyseng av høy kvalitet til barnerommet – IKEA

Sprinkelseng – babyseng av høy kvalitet til barnerommet – IKEA

Gi babyen et trygt og behagelig sovemiljø med en sprinkelseng fra IKEA. Våre solide sprinkelsenger oppfyller de strengeste sikkerhetskriterier verden over.

SUNDVIK Sprinkelseng, hvit, 60×120 cm – IKEA

SUNDVIK Sprinkelseng, hvit, 60×120 cm. Babyen din kan sove lenge i denne sprinkelsenga. Med en tidløs stil, holdbare materialer og detaljer laget med omtanke, kan du også senke bunnen og fjerne en av langsidene etter hvert som barnet vokser.

Velg riktig sprinkelseng til din baby – IKEA

Velg riktig sprinkelseng til babyen din – IKEA

Alt du trenger å vite om de ulike sprinkelsengeneAlle spinkelsengene våre tåler de tøffeste sikkerhetstestene i verden. De er slitesterke og stabile, og de kan justeres for å passe babyen når den vokser, det skjer jo så fort.

GULLIVER Sprinkelseng, hvit, 60×120 cm – IKEA

GULLIVER Sprinkelseng, hvit, 60×120 cm. En tidløs sprinkelseng med praktiske detaljer som lar babyen sove trygt til det er på tide med en «ordentlig» seng. Etter hvert som babyen blir større kan du flytte sengebunnen ned og fjerne en av langsidene.

SUNDVIK Sprinkelseng, grå, 60×120 cm – IKEA

SUNDVIK Sprinkelseng, grå, 60×120 cm Babyen din kan sove lenge i denne sprinkelsenga. Med en tidløs stil, holdbare materialer og detaljer laget med omtanke, kan du også senke bunnen og fjerne en av langsidene etter hvert som barnet vokser. Bunnen i sprinkelsenga kan monteres i to ulike høyder.

GONATT Sprinkelseng med skuff, hvit, 60×120 cm – IKEA

GONATT Sprinkelseng med skuff, hvit, 60×120 cm Du både ser og føler at hver detalj på denne sprinkelsenga er laget med omtanke. Myke former, slitesterke materialer og en stødig konstruksjon med praktiske egenskaper og romslige skuffer nederst. Bunnen i sprinkelsenga kan monteres i to ulike høyder.

SMÅGÖRA Sprinkelseng, hvit, 60×120 cm – IKEA

SMÅGÖRA Sprinkelseng, hvit, 60×120 cm. Tidløst design, fasettslipte kanter og myke avrundede hjørner. Akkurat like trygg og sikker som alle de andre sprinkelsengene våre, bare litt snillere mot lommeboka.

Keywords: ikea sprinkelseng, sprinkelseng ikea, ikea babyseng, babyseng ikea, bedside crib ikea, ikea bedside crib, ikea hensvik sprinkelseng, ikea grindseng