Klaffebord ikea

NORBERG Veggmontert klaffebord, hvit, 74×60 cm – IKEA

Hvis du har en liten leilighet eller en liten stue, er dette NORBERG veggmonterte klaffebordet den perfekte løsningen for å legge til ekstra sitteplasser …

NORBERG Veggmontert klaffebord, hvit, 74×60 cm. Blir en praktisk hylle til små ting når klaffen vendes ned. Du sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned.

IDANÄS Klaffebord, hvit, 51/86×96 cm – IKEA

På IKEA finner du spisestuebord i mange størrelser, enten du trenger plass til to eller ti. Se hele utvalget på IKEA.no.

IDANÄS Klaffebord, hvit, 51/86×96 cm Et fleksibelt bord du kan plassere inntil veggen eller frittstående som skrivebord, sminkebord eller spisebord. Tilleggsplata kan enkelt brettes ut når du trenger mer plass til laptopen, børster eller venner. Skuffen holder ting ryddig og innenfor rekkevidde.

Veggmontert bord – IKEA

Veggmontert bord – IKEA

Heng bordet på veggen! Med veggmontert bord som du kan folde ned når det ikke er i bruk, får du utnyttet plassen maksimalt. Se alle våre vegghengte bord på ikea.no.

NORDVIKEN Klaffebord, hvit, 74/104×74 cm – IKEA

NORDVIKEN Klaffebord, hvit, 74/104×74 cm. Et perfekt spisebord til et lite kjøkken eller som det lille ekstra i et stort rom. Dette trebordet med vakkert åremønster passer inn i ethvert interiør.

NORDEN Slagbord, hvit, 26/89/152×80 cm – IKEA

NORDEN Slagbord, hvit, 26/89/152×80 cm. Slagbord har eksistert i århundrer – med den plassparende designen er det ikke rart. Vi ga dette bordet er enkelt, skandinavisk uttrykk og la til noen skuffer til bestikk og servietter.

NORDVIKEN Klaffebord, svart, 74/104×74 cm – IKEA

NORDVIKEN Klaffebord, svart, 74/104×74 cm. Et perfekt spisebord til et lite kjøkken eller som det lille ekstra i et stort rom. Dette trebordet med vakkert åremønster passer inn i ethvert interiør.

Et praktisk klaffebord som setter veggen din i jobb – IKEA

Hvis du har en liten leilighet eller en liten stue, er dette NORBERG veggmonterte klaffebordet den perfekte løsningen for å legge til ekstra sitteplasser når du får uventet selskap.Dette bordet er designet for å monteres på veggen, slik at det ikke tar opp verdifull gulvplass. Når det foldes ut, blir det en praktisk hylle for små ting som bøker, post eller kjøkkenredskaper, eller det kan fungere som et romslig spisebord.Toppen av dette moderne klaffebordet er dekket med melamin, som gir det både en slitesterk overflate og er lett å rengjøre. Bordet er balansert på et midtbein, noe som gir gjestene mer beinplass og komfort. Og på grunn av det minimalistiske designet og den elegante hvite overflaten, vil dette klaffebordet smelte rett inn i enhver innredningsstil.

Spisebord – Bord til alle anledninger – IKEA

Spisebord – Bord til alle anledninger – IKEA

På IKEA finner du spisestuebord i mange størrelser, enten du trenger plass til to eller ti. Se hele utvalget på IKEA.no.

Et flott klaffebord for en fantastisk spiseplass – IKEA

Kompakte rom bør ikke begrense deg når det gjelder valg av møbler og pyntegjenstander, for det finnes en perfekt kombinasjon av møbler som passer i alle stuer. IKEA PS 2012 bord med klaffer er et flott møbel som har en benkeplate i bambus, kompakt form og pent design, og som er perfekt til en minimalistisk og koselig spiseplass, takket være den allsidige konstruksjonen og den slanke trestammen som gjør at du kan slå opp klaffen når du har gjester, slik at det blir plass til alle. Bordets elegante konstruksjonen gjør at det passer fint til andre møbler i rommet, for eksempel hvite JANINGE stoler og den elegante taklampa fra SJÖPENNA-kolleksjonen – for å skape en varm og koselig atmosfære.

Keywords: klaffebord ikea, ikea klaffebord, ikea norberg, norberg ikea