Obs bygg høytrykkspyler

Høytrykkspyler | Obsbygg.no

K 2 er utstyrt med blant annet praktiske hjul, høytrykkspistol, …

Gjør rengjøringen enklere med høytrykkspylere fra Obs BYGG. Bli kjent med vårt store utvalg av høytrykkspylere og tilbehør her.

Kärcher K 2 høytrykkspyler | Obsbygg.no

Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder …

K 2 er utstyrt med blant annet praktiske hjul, høytrykkspistol, 4 meter slange og strålerør. Den leveres med rotojet-dyse for fjerning av fastsittende skitt. Vannfilter beskytter inntakspumpen mot smuss ved bruk av f.eks. oppsamlet regnvann.

AVA Master P80 høytrykkspyler Medium Bundle – Obs BYGG

AVA Master P80 høytrykkspyler Medium Bundle | Obsbygg.no

Kraftig høytrykksspyler med mange bruksområder. Perfekt for større uteområder, terrasser og bil. Med slangetrommel, myk stålarmert slange og utstyrspakke.

Master-serien er laget for å gjøre rengjøringen raskere og enklere for deg. Den har en 4-stemplet kvalitetspumpe i metall som gir maskinen et lavt tyngdepunkt, og med stabilisator i front er den tilnærmet veltesikker. Høytrykkspyleren kommer ferdig montert i esken, så her er det bare å ta den i bruk sekundet den er i hus. Master serien kommer med 20…

Obs Bygg – Nå får du Ava høytrykkspyler på medlemskupp

En liten, men kraftfull høytrykkspyler. Godt egnet til mindre områder som eksempelvis balkonger, motorsykler og sykler. Se mer. Obs BYGG.

AVA P40 høytrykkspyler til 1695,- fra Obsbygg – Allematpriser.no

AVA P40 høytrykkspyler til 1695,- fra Obsbygg | Allematpriser.no

Hva gjør allebyggpriser? Vi samler inn priser på byggevarer på nett. Vi går automatisk gjennom nettbutikker som byggmax.no og maxbo.no, slik at kundene kan …

Se priser på AVA P40 høytrykkspyler til 1695,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Kärcher k3 høytrykkspyler til 1495,- fra Coop byggmix

Kärcher k3 høytrykkspyler til 1495,- fra Coop byggmix | Allebyggpriser.no

Aktuelle Høytrykkspyler tilbud fra Obs Bygg kundeavisen. Sjekk de siste Høytrykkspyler kampanjer og nyt de beste Høytrykkspyler tilbude til den billigste …

Se priser på Kärcher k3 høytrykkspyler til 1495,- fra Coop byggmix og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

AVA Master P70 høytrykkspyler Mega Bundle

AVA Master P70 høytrykkspyler Mega Bundle tilbud hos Obs Bygg

Aktuelle AVA Master P70 høytrykkspyler Mega Bundle tilbud fra Obs Bygg kundeavisen. Sjekk de siste AVA Master P70 høytrykkspyler Mega Bundle kampanjer og nyt de beste AVA Master P70 høytrykkspyler Mega Bundle tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.

Høytrykkspyler tilbud hos Obs Bygg

Aktuelle Høytrykkspyler tilbud fra Obs Bygg kundeavisen. Sjekk de siste Høytrykkspyler kampanjer og nyt de beste Høytrykkspyler tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.

Best pris på høytrykkspyler – Se priser før kjøp i Prisguiden

Sammenlign pris på høytrykkspyler. Vi hjelper deg å velge blant 228 varer. Se beste pris fra over 700 butikker.

Keywords: obs bygg høytrykkspyler, høytrykkspyler obs bygg, høytrykkspyler coop obs bygg