Premier League 2017/18: Terminliste, Kamper, og Vinner

Den 26. sesongen av Premier League, Englands øverste fotballiga, er nå i gang! Her får du en oversikt over terminlisten, kamper og vår spådom for hvem som kan vinne Premier League 2017/18.

Terminliste Premier League 2017/18

Terminlisten for årets Premier League-sesong ble offentliggjort før starten av sesongen. Den inneholder datoene og tidspunktene for hver enkelt kamp gjennom hele sesongen. Fansen kan nå planlegge å se favorittlaget sitt i aksjon og sette av tid til å følge med på kampene.

Kampdag Dato Kamper
Lørdag 12. august 2017 Arsenal mot Leicester City, Brighton & Hove Albion mot Manchester City osv.
Søndag 13. august 2017 Newcastle United mot Tottenham Hotspur, Manchester United mot West Ham United osv.

Premier League Kamper 2017

Premier League-sesongen er kjent for å være full av spennende kamper. Hver helg og noen ukedager kjemper de 20 lagene i ligaen mot hverandre for å oppnå suksess. Det er alltid en god blanding av lokale derbys og intense oppgjør mellom rivaliserende lag.

Fra sesongstart til sesongslutt vil fansen kunne følge med på kamper som vil avgjøre hvilke lag som ender opp på toppen og hvilke som må kjempe for å unngå nedrykk. Kampene byr på spektakulære mål, strålende redninger og intense dueller, så det er definitivt verdt å holde seg oppdatert på kampene som spilles.

Hvem vinner Premier League 2017/18?

Det er alltid spennende å spekulere i hvilket lag som kan gå av med seieren i Premier League. Noen av de tradisjonelle toppklubbene som Manchester United, Manchester City, Chelsea og Arsenal kjemper alltid om tittelen. Men det kan også komme overraskelser fra andre lag, som for eksempel Tottenham Hotspur og Liverpool.

Basert på tidligere prestasjoner og forsterkninger til lagene, kan vi kun komme med en spådom for hvem som potensielt kan vinne Premier League 2017/18. Men det er viktig å huske at ingenting er avgjort før siste kamp er spilt. Det vil til syvende og sist være opp til spillerne på banen å avgjøre hvem som hever trofeet.

“Ingen kan forutse hva som vil skje i fotball. Det er derfor vi elsker det.” – Alex Ferguson

Uansett hvilket lag du følger eller hvem du mener vil vinne, så er Premier League garantist for spennende kamper og kvalitetsfotball gjennom hele sesongen. Så len deg tilbake, nyt konkurransen og heie på ditt favorittlag!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er terminlisten for Premier League 2017/18?

Terminlisten for Premier League 2017/18 er tilgjengelig på Premier Leagues offisielle nettside. Du kan finne den der for å se hvilke kamper som spilles i løpet av sesongen.

Hvem vinner Premier League 2017?

Vinneren av Premier League 2017 blir bestemt etter 38 kamper, og det er umulig å forutsi på forhånd. Det er mange sterke lag som kjemper om tittelen, så vi må vente og se hvem som hevder seg til slutt.

Hvilke kamper blir spilt i Premier League i 2017?

Det spilles totalt 380 kamper i Premier League-sesongen 2017/18, hvor hvert lag møter hverandre to ganger. Du kan finne den fulle kampoppsettet på Premier Leagues offisielle nettside.

Hvordan er Premier League-sesongen 2017/18?

Premier League-sesongen 2017/18 består av 20 lag som konkurrerer om tittelen. Det er forventet å være en spennende og konkurransedyktig sesong med mange høydepunkter.

Hva er terminlisten for Premier League 2017/18?

Terminlisten for Premier League 2017/18 er offentliggjort av Premier League. Du kan finne den på Premier Leagues nettside for å se hvilke kamper som spilles når.

Hva er Fantasy Premier League 2017/18?

Fantasy Premier League 2017/18 er en virtuell fotballmanagersimulering der deltakerne setter opp sitt eget lag og konkurrerer mot hverandre. Det er en populær måte for fotballfans å teste sine fotballkunnskaper og ferdigheter.

Hva betyr terminliste for Premier League 2017?

Terminlisten for Premier League 2017 er en plan som viser kampprogrammet for alle lagene i ligaen i løpet av sesongen. Det er nyttig for fans og spillere som ønsker å se hvem lagene deres skal møte og når.

Hvor kan jeg finne terminlisten for Premier League 2017/18?

Terminlisten for Premier League 2017/18 er tilgjengelig på Premier Leagues offisielle nettside og andre relevante fotballrelaterte nettsteder. Du kan enkelt finne den ved å søke etter “terminliste Premier League 2017/18” på nettet.

Hvordan kan jeg spille Fantasy Premier League 2017/18?

For å spille Fantasy Premier League 2017/18, må du først opprette en konto på Premier Leagues nettside. Deretter får du muligheten til å sette opp ditt eget lag og delta i ligaen sammen med andre deltakere.

Hva innebærer terminliste for Premier League 2017?

Terminlisten for Premier League 2017 viser kamptidspunktene og datoene for alle kampene som spilles i ligaen i løpet av året. Det er nyttig informasjon for både fans og spillere som ønsker å følge med på kampene.

Artiklen Premier League 2017/18: Terminliste, Kamper, og Vinner har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 8 anmeldelser