Rammer ikea 50×70

RIBBA Ramme, svart, 50×70 cm – IKEA

RIBBA Ramme, svart, 50×70 cm. Pynt opp med bildene du elsker. Denne ramma har klassiske rette linjer og finnes i mange størrelser, perfekt for en stor bildevegg.

FISKBO Ramme, svart, 50×70 cm – IKEA

FISKBO Ramme, svart, 50×70 cm. Pynt opp med bildene du elsker. Denne ramme har myke linjer, er testet og godkjent for bruk i barnerommet og den finnes i mange størrelser.

RIBBA Ramme, hvit, 50×70 cm – IKEA

RIBBA Ramme, hvit, 50×70 cm. Pynt opp med bildene du elsker. Denne ramma har klassiske rette linjer og finnes i mange størrelser, perfekt for en stor bildevegg.

HOVSTA Ramme, bjørkemønstret bjørk, 50×70 cm – IKEA

HOVSTA Ramme, bjørkemønstret bjørk, 50×70 cm. Pynt opp med bildene du elsker. Med denne ramma kan du variere dybdefølelsen ved å ramme inn bildene på ulike måter: helt fremme ved glasset, eller bruk innsatsen for å gi dybde.

LOMVIKEN Ramme, svart, 50×70 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, svart, 50×70 cm. Pynt opp med bildene du elsker. Denne ramme finnes i mange størrelser og har en tynn metallkant med en profil som kaster skygge.

RAMSBORG Ramme, brun, 50×70 cm – IKEA

RAMSBORG Ramme, brun, 50×70 cm. Bærekraftig skjønnhet fra tre fra mer bærekraftige kilder, et varig og fornybart materiale som beholder sitt karakteristiske preg år etter år.

KNOPPÄNG Ramme, svart, 50×70 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ramme, svart, 50×70 cm. Pynt opp med bildene du elsker. Denne ramme har en smal profilert kant som gir den et tradisjonelt utseende og den finnes i mange størrelser.

Bilderammer, plakater og ferdig innrammede bilder – IKEA

Bilderammer, plakater og ferdig innrammede bilder – Kjøp dine fotorammer på nett – IKEA

Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Se utvalget på IKEA.no.

Fotorammer – IKEA

Fotorammer – IKEA

Fotorammer

Keywords: rammer ikea 50×70, ramme 50×70 ikea