Rusta grill

Velg riktig grill i sommer – Rusta

Velg riktig grill i sommer – Rusta

Hos Rusta finner du kullgriller, gassgriller, bordgriller, elektriske griller og modulkjøkken som du kan bygge sammen til ditt eget utekjøkken. Velg d…

Velg riktig grill – Rusta

Rusta – Velg riktig grill

En kombigrill er det perfekte valget hvis du liker tradisjonell grilling med kull, men også vil ha mulighet til å grille et par pølser eller hamburgere raskt, …

Endelig er grillsesongen her! Er det vanskelig å velge mellom kullgrill, gassgrill og elektrisk grill? Vi hjelper deg!

Elektrisk grill Energy – Rusta

Elektrisk grill Energy – Elektriske griller – Rusta.com

Bli inspirert av utvalget vårt av griller, tilbehør og ildsteder! Vi har mange spennende nyheter som tar grillingen til neste nivå!

Denne elektriske grillen er den perfekte løsningen for deg som har balkong, men som likevel vil spise grillmat! Denne grillen er også en fin løsning hvis du ganske enkelt vil unngå briketter, kull og røyk. Denne praktiske elektriske grillen tar liten plass på balkongen og kan oppbevares helt problemfritt. Ved behov kan du enkelt fjerne grillen fra foten og lage en bordgrill. Med sin non-stick overflate og justerbare varmefunksjon kan du tilberede det meste. Det er bare å grille på, uansett hvor du bor eller hva du vil lage av mat!

Elektrisk røykovn American Barbeque 1100 W Rustfritt stål

Elektrisk røykovn American Barbeque 1100 W Rustfritt stål – Elektriske griller – Rusta.com

Elektrisk røyker fra American Barbeque, laget av rustfritt kvalitetsstål, med håndtak av tre. Brukes med trespon for å gi maten en deilig røyksmak. Den elektriske røykeren kan med fordel brukes som både grill og ovn når du vil lage mat ute i det fri. Fleksibel bruk hele året!

Grillsesongen er her, nå setter vi i gang! – Rusta

Rusta – Grillsesongen er her, nå setter vi i gang!

Bli inspirert av utvalget vårt av griller, tilbehør og ildsteder! Vi har mange spennende nyheter som tar grillingen til neste nivå!

Peis- og grilltenner Kubbe 72 stk – Gass & grillkull – Rusta

Peis- og grilltenner Kubbe 72 stk – Gass & grillkull – Rusta.com

72-pakning. Av komprimert furuspon og vegetabilsk olje. Forurenser ikke og inneholder ingen giftige stoffer. Luktfri og ubegrenset holdbarhet. Hver kube veier ca 8 gram og har en brenntid på ca. 10 minutter. Tennkubene er godkjent av FSC og er CO-nøytrale, noe som betyr at det FSC merkede tømmeret absorberer like mye karbondioksid som deretter dannes ved forbrenning.

Keywords: rusta grill, grill rusta, bbq of sweden rusta