Sengegavl ikea

få hotellfølelse på soverommet med ny hodegavl. – IKEA

Sengegavl – få hotellfølelse på soverommet med ny hodegavl. – IKEA

Som IKEA Family-medlem får du rabatt på produkter, inspirerende nyhetsbrev, Oops-forsikring, gratis varm drikke hver gang du kommer innom og mye mer. Bli IKEA …

Oppgrader sengen med en stilig sengegavl. En hodegavl gir en følelse av luksus på soverommet, og gir god støtte om du liker å lese eller se tv i sengen.

BRIMNES Hodegavl med rom, hvit, 140 cm – IKEA

BRIMNES Hodegavl med rom, hvit, 140 cm. Når du har lite plass, forsøk å legge alt bak deg. Den skjulte oppbevaringen til bøker, aviser og alle andre ting du vil ha i nærheten gjør BRIMNES hodegavl til en mester på å spare plass.

BRIMNES Hodegavl med rom, svart, 180 cm – IKEA

BRIMNES Hodegavl med rom, svart, 180 cm. Når du har lite plass, forsøk å legge alt bak deg. Den skjulte oppbevaringen til bøker, aviser og alle andre ting du vil ha i nærheten gjør BRIMNES hodegavl til en mester på å spare plass.

NORDLI Hodegavl, antrasitt, 90 cm – IKEA

NORDLI Hodegavl, antrasitt, 90 cm. Den fleksible hodegavlen med innebygde nattbord kan festes i den høyden du synes er finest eller mest praktisk. En smart kombinasjon med oppbevaring under senga, ingenting kommer i veien for skuffene.

FINNSNES Kontinentalsengegavl med trekk, grå, 180×200 …

FINNSNES Kontinentalsengegavl med trekk, grå, 180×200 cm – IKEA

FINNSNES Kontinentalsengegavl med trekk, grå, 180×200 cm

BRIMNES Hodegavl med rom, hvit, 160 cm – IKEA

BRIMNES Hodegavl med rom, hvit, 160 cm. Når du har lite plass, forsøk å legge alt bak deg. Den skjulte oppbevaringen til bøker, aviser og alle andre ting du vil ha i nærheten gjør BRIMNES hodegavl til en mester på å spare plass.

ARNAVIK Hodegavl, hvitstopp, 160 cm – IKEA

ARNAVIK Hodegavl, hvitstopp, 160 cm

ARNAVIK Hodegavl, hvitstopp, 180 cm – IKEA

ARNAVIK Hodegavl, hvitstopp, 180 cm

NORDLI Hodegavl, hvit, 140/160 cm – IKEA

NORDLI Hodegavl, hvit, 140/160 cm. Den fleksible hodegavlen med innebygde nattbord kan festes i den høyden du synes er finest, eller mest praktisk. En smart kombinasjon med oppbevaring under senga, ingenting kommer i veien for skuffene.

Keywords: sengegavl ikea, ikea sengegavl, hodegavl ikea, sengegavl spiler ikea, bekkestua sengegavl ikea