Skjærefjøl ikea

Skjærefjøler – IKEA

Skjærefjøler – IKEA

Treff på 21 produkter · FINFÖRDELA Bøyelig skjærefjøl, 28×36 cm · PROPPMÄTT Skjærefjøl, 45×28 cm · LEGITIM Skjærefjøl, 34×24 cm · APTITLIG Skjærefjøl, 45×28 cm.

Skjærefjøler

Kjøkkenkniver og skjærefjøler – Rett utstyr til matlagingen – IKEA

Kjøkkenkniver og skjærefjøler – Rett utstyr til matlagingen – IKEA

Vi har et rikt utvalg av kokkekniver, brødkniver og skjærebrett i tre, plast og bambus i god kvalitet til rimelige priser. Se utvalget på IKEA.no.

IKEA 365+ Skjærefjøl, 22×16 cm

IKEA 365+ Skjærefjøl – IKEA

IKEA 365+ Skjærefjøl. Ikke bare enkle å rengjøre, håndtere og oppbevare, men skjærefjølene kan også brukes som lokk. Velg en farge på lokket som passer til maten.

LÄMPLIG Skjærefjøl, bambus – IKEA

LÄMPLIG Skjærefjøl, bambus. Skjærefjølen samler opp saft fra kjøtt eller frukt i det freste sporet når du skjærer, slik at du unngår å søle på benkeplaten. Laget av bambus, et materiale som er enkelt å vedlikeholde, slitesterkt og skånsomt mot knivene dine.

APTITLIG Skjærefjøl, bambus, 24×15 cm – IKEA

APTITLIG Skjærefjøl, bambus, 24×15 cm Lettstelte og bedagelige bambus, et naturlig materiale som gir farge og varme til kjøkkenet ditt, samtidig som det gir en slitesterk overflate som er en fryd å kutte og skjære på. Du kan enkelt snu skjærefjølen og bruke begge sider når du lager mat.

SMÅÄTA Skjærefjøl, akasie, 72×28 cm – IKEA

SMÅÄTA Skjærefjøl, akasie – IKEA

SMÅÄTA Skjærefjøl, akasie. Laget av massivt tre, et slitesterkt naturmateriale som er skånsomt mot knivene dine. Du kan også bruke skjærefjøla som serveringsbrett til mat som ost eller oppskåret pålegg.

PROPPMÄTT Skjærefjøl, bøk, 38×27 cm – IKEA

PROPPMÄTT Skjærefjøl, bøk, 38×27 cm Skjærefjølen samler opp saft fra kjøtt eller frukt i det freste sporet når du skjærer, slik at du unngår å søle på benkeplaten. Laget av massivt tre, et slitesterkt naturmateriale som er skånsomt mot knivene dine. Tyngden gir et stabilt underlag å skjære på.

NORRSJÖN Skjærefjøl, eik – IKEA

NORRSJÖN Skjærefjøl, eik. Denne skjærefjøla til å legge over oppvaskkummen er laget i slitesterk eik som bevarer knivenes kvalitet, samtidig som den blir en praktisk og stilig forlengelse av benkeplata.

ARTISTISK Skjærefjøl, eik, 59×25 cm – IKEA

ARTISTISK Skjærefjøl, eik, 59×25 cm Du kan også bruke skjærefjøla som serveringsbrett til mat som ost eller oppskåret pålegg.

Keywords: skjærefjøl ikea