Skohylle ikea

Skohyller, skoskap og knagger til jakker – IKEA

Skohyller, skoskap og knagger til jakker – IKEA

Få en hyggelig og ryddig entré ved å ha en plass til alt. Se alle våre skohyller, skoskap, knaggrekker og hattehyller på IKEA.no.

Skoskap – Praktisk og fin skooppbevaring – IKEA

Skoskap – Praktisk og fin skooppbevaring – IKEA

Få orden på gangen med flott og praktisk oppbevaring til skoene dine! Hos oss finner du både stort skoskap og lite skoskap, alt ut fra hva du har plass til og trenger.

KOMPLEMENT Skohylle, mørk grå, 50×35 cm – IKEA

KOMPLEMENT Skohylle, mørk grå, 50×35 cm. To flotte funksjoner i ett. Denne skråstilte hylleplata lar skoene dine stå på utstilling og holder dem innenfor rekkevidde når du trenger dem.

Sko- og klesoppbevaring – IKEA

Sko- og klesoppbevaring – IKEA

Sko- og klesoppbevaring

TJUSIG Skohylle, svart, 79 cm – IKEA

TJUSIG Skohylle, svart, 79 cm. TJUSIG-serien hjelper deg å holde orden på jakker, hatter, tilbehør og sko. Det rene, enkle designet er laget av massivt tre fra bærekraftige kilder, er lett å plassere og lett å like.

BOAXEL Skohylle, hvit, 60×40 cm – IKEA

BOAXEL Skohylle, hvit, 60×40 cm. Er du lei av å snuble over sko i gangen? Fyll BOAXEL veggmontert oppbevaringssystem med skohyller, slik at det er plass til skoene til alle i familien – alt fra gummistøvler til høyhælte sko.

TJUSIG Skohylle, hvit, 79 cm – IKEA

TJUSIG Skohylle, hvit, 79 cm. TJUSIG-serien hjelper deg å holde orden på jakker, hatter, tilbehør og sko. Det rene, enkle designet er laget av massivt tre fra bærekraftige kilder, er lett å plassere og lett å like.

TJUSIG Entrébenk med skoplass, hvit, 108x34x50 cm – IKEA

TJUSIG Entrébenk med skoplass, hvit, 108×50 cm – IKEA

TJUSIG Entrébenk med skoplass, hvit, 108×50 cm. TJUSIG-serien hjelper deg å holde orden på jakker, hatter, tilbehør og sko. Det rene, enkle designet er laget av massivt tre fra bærekraftige kilder, er lett å plassere og lett å like.

KOMPLEMENT Uttrekkbar skohylle, mørk grå, 50×58 cm

KOMPLEMENT Uttrekkbar skohylle, mørk grå, 50×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Uttrekkbar skohylle, mørk grå, 50×58 cm. Du trenger ikke lenger krype lengst inn i garderoben for å finne skoene dine, denne skohylla kommer til deg. Metallramma passer like godt til eksklusive stiletter som til fjellstøvlene dine.

Keywords: skohylle ikea, ikea skohylle, skostativ ikea, ikea skostativ, vegghengt skohylle ikea