Skoskap ikea

Skoskap – Praktisk og fin skooppbevaring – IKEA

Skoskap – Praktisk og fin skooppbevaring – IKEA

Et skoskap er ofte smalere enn andre kommoder og hyller og kan derfor godt som et møbel til å også oppbevare andre ting i gangen. Husk å feste skoskapet ditt …

Få orden på gangen med flott og praktisk oppbevaring til skoene dine! Hos oss finner du både stort skoskap og lite skoskap, alt ut fra hva du har plass til og trenger.

Sko- og klesoppbevaring – IKEA

Sko- og klesoppbevaring – IKEA

Få en hyggelig og ryddig entré ved å ha en plass til alt. Se alle våre skohyller, skoskap, knaggrekker og hattehyller på IKEA.no.

Sko- og klesoppbevaring

Skohyller, skoskap og knagger til jakker – IKEA

Skohyller, skoskap og knagger til jakker – IKEA

Få en hyggelig og ryddig entré ved å ha en plass til alt. Se alle våre skohyller, skoskap, knaggrekker og hattehyller på IKEA.no.

HEMNES Skoskap med 4 rom, hvit, 107x22x101 cm – IKEA

HEMNES Skoskap med 4 rom, hvit, 107×101 cm – IKEA

HEMNES Skoskap med 4 rom, hvit, 107×101 cm. Et sted å organisere alle skoene dine, slik at livet på farta blir litt lettere. Det enkle, klassiske designet med et snev av tradisjon ser bra ut sammen med andre møbler i HEMNES-serien.

HEMNES Skoskap med 2 rom, hvit, 89x30x127 cm – IKEA

HEMNES Skoskap med 2 rom, hvit, 89×127 cm – IKEA

HEMNES Skoskap med 2 rom, hvit, 89×127 cm. Et sted å organisere alle skoene dine, slik at livet på farta blir litt lettere. Det enkle, klassiske designet med et snev av tradisjon ser bra ut sammen med andre møbler i HEMNES-serien.

STÄLL Skoskap med 4 rom, hvit, 96x17x90 cm – IKEA

STÄLL Skoskap med 4 rom, hvit, 96x17x90 cm STÄLL skoskap tar seg av fottøyet ditt på best mulig måte. Det hjelper deg med å holde orden i gangen og sparer også viktig gulvplass. Skolagring med en sans for stil, funksjon og kvalitet! Hjelper deg å holde orden på sko, og sparer samtidig gulvplass.

BRUSALI Skoskap med 3 rom, hvit, 61x30x130 cm – IKEA

BRUSALI Skoskap med 3 rom, hvit, 61x30x130 cm Hjelper deg med å holde orden på skoene og frigjør gulvplass. Du kan enkelt justere plassen i skorommene ved å flytte eller fjerne avdelerne. I skoskapet får skoene dine den ventilasjonen og plassen de trenger, slik at de holder seg fine lenger.

BISSA Skoskap med 3 rom, brunsvart, 49x28x135 cm – IKEA

BISSA Skoskap med 3 rom, brunsvart, 49x28x135 cm For mange sko og for lite plass til å oppbevare dem? La det enkle og funksjonelle BISSA skoskap kommer til unnsetning – en enkel måte å holde orden i gangen og samtidig spare viktig gulvplass.

BISSA Skoskap med 2 rom, brunsvart, 49x28x93 cm – IKEA

BISSA Skoskap med 2 rom, brunsvart, 49x28x93 cm For mange sko og for lite plass til å oppbevare dem? La det enkle og funksjonelle BISSA skoskap kommer til unnsetning – en enkel måte å holde orden i gangen og samtidig spare viktig gulvplass.

Keywords: skoskap ikea, ikea skoskap, skooppbevaring ikea, skoskåp ikea