Fremhev bedriftens visuelle profil med logo på pappkrus

På mange arrangementer som din bedrift kan arrangere, kan det oppstå et behov for å tilby mat og drikke. Dette er hyggelig å tilby både nåværende og potensielle kunder. Det gir kundene en følelse av god service og at deres interesse er verdsatt, noe som igjen kan resultere i mersalg. Pappkrus med logo fra Limepack kan i denne sammenheng være noe du har vurdert å investere i. Hvis dette er tilfellet, er det en utmerket idé, og det er flere grunner til det.

Få logoet ditt i øyehøyde med kundene

Pappkrus med logo er ikke den vanligste måten å vise frem sin visuelle identitet på som en bedrift. Det er ikke et stort banner, som kan virke avstandstakende. Mange steder hvor man normalt plasserer et logo, kan være ganske anonyme for kunden. Hvis du arrangerer et event hvor det for eksempel serveres kaffe, finnes det et stort potensial her. Hvis du i denne sammenheng har investert i pappkrus med logo, vil kunden bokstavelig talt holde logoet ditt i hånden. Dette gir en nærvær med din visuelle identitet, da det kommer helt i øyehøyde. De fleste har et kjært forhold til morgenkaffen, og dette kan påvirke positivt hvordan produktet ditt oppleves.

I tillegg vil pappkrus med logo også tilby mer visuell appell som fanger øyet. Det handler om å tilby en helhetlig opplevelse og en estetisk fornemmelse. Du har sikkert brukt mye tid på å utvikle ditt logo og visuell identitet – så hvorfor ikke vise det frem? Pappkrus med logo vil også vise at bedriften din er sosialt ansvarlig med tanke på klimabevissthet, noe som sender et positivt signal til kunden. Derfor er rådet ganske enkelt: Vis ansvarlighet med biologisk nedbrytbare pappkrus med logo – for eksempel fra Limepack. I klimakrisens tid er dette en bekymring for de fleste kundegrupper, uavhengig av produkt. Pappkrus med logo imøtekommer dermed et universelt behov hos de fleste kunder og kan gi bedriften din mye positiv omtale mellom kundene. Du viser at du bruker bærekraftige materialer og assosierer dette med logoet ditt. Husk også å bruke god avfallssortering under arrangementet, slik at kunden ser at du ansvarlig sorterer papiret ditt for resirkulering.

Pappkrus med logo fra Limepack er med andre ord en investering som enhver bedrift vil dra stor nytte av.