Slik finner du morsom inspirasjon til nye interiørgrep i boligen

Sliter du med å finne inspirasjon til interiørgrep i hjemmet ditt? Føler du at kjøkkenet ikke er akkurat slik du vil at det skal være, til tross for at det er relativt moderne og nytt? Da er det kanskje på tide å se nærmere på de mange spennende designalternativene når det gjelder kjøkkenutstyr, borddekking og annet småinteriør til boligen.

Finn et utgangspunkt for en gjennomført stil

Mye som har med interiør å gjøre dreier seg om å skape en helhet som er større en delene hver for seg. Det gjelder også interiørelementer som tallerkener, kopper, bestikk og serveringsboller. I mange hjem er disse detaljene ikke spesielt samkjørte, men heller et resultat av innkjøp over lang tid. Du trenger selvfølgelig ikke begynne helt på nytt, men se utvalget på siden til en spesialforhandler for å få et bilde av hva som er mulig å få til med et rent og enkelt design.

Det dreier seg ikke om å skifte ut alt interiør du har hjemme, det passer dårlig med en bærekraftig livsstil, men poenget er å tilføre noen elementer som gir stor effekt på helheten. Det kan for eksempel være ulike boligtekstiler som går igjen flere steder i boligen, eller en serie med kopper eller boller som kan fungere som en rød tråd i borddekkingen.

Ikke glem kjøkkenmaskiner og verktøy

Et gjennomført interiør på kjøkkenet og i boligen handler ikke bare om pyntegjenstander og tilbehør, men henger også sammen med de mer utpregede nytteformålene. For eksempel er mange kjøkkenmaskiner designelementer i seg selv, og fortjener å stå fremme på kjøkkenbenken.

Det er selvfølgelig viktig å velge en stil som stemmer overens med andre trekk ved interiøret, for eksempel når det gjelder valget mellom integrerte og frittstående modeller. Du kan få mye inspirasjon fra flotte kjøkkenmaskiner og annet småelektrisk, inspirasjon som du kan bruke videre når du velger annet interiør til boligen.